Krajská centra
Sídlo: Střední odborná škola Prostějov
Doporučená literatura
Celkem dokumentů: 1
Doporučená literatura
Doporučená odborná literatura
Lektorský tým
Celkem dokumentů: 1
Lektorský tým
Lektorský tým
Nabídka stáží pro pedagogy
Celkem dokumentů: 13
Nabídka stáží pro pedagogy
Nabídka stáže_Čokoládovna Přerov
Nabídka stáže_Bovine Heřmanovice
Nabídka stáže_Modrý ráj Prostějov
Nabídka stáže_Lobster Olomouc
Nabídka stáže_KKC Rapotín - Karel Kašpar
Nabídka stáže_Bisto HELEN Olomouc
Nabídka stáže_Minipivovar Koliba Prostějov
Nabídka stáže_Jana Kašparová - Velkolosinské pralinky Velké Losiny
Nabídka stáže_Pizzerie U tří králů Prostějov
Nabídka stáže_Pivovar Zubr Přerov
Nabídka stáže_Hotel NH Olomouc
Nabídka stáže_Hotel Clarion Olomouc
Nabídka stáže_Alika Čelčice
Newsletter
Celkem dokumentů: 4
Novinky z oboru
Celkem dokumentů: 139
Novinky z oboru
Sladké a kynuté - aneb 11 tipů, se kterými se těsto povede
Vanilka v cukrářské výrobě
Zábavný jelly cake nebo okouzlující flower cake
Magické účinky léčivého medvědího česneku
Výprava kuchařů za zabíjačkou aneb Ke kořenům
https://www.unileverfoodsolutions.cz/inspirace-pro-kuchare/Grilovani_a_barbecue/Burgery_v_menu_trendy_a_inspirace.html https://www.unileverfoodsolutions.cz/recept/americk%C3%BD-hamburger-R0073375.html
Využijte tyto trendy v roce 2023
Agar, želatina a pektin v cukrářské výrobě
https://www.apetitonline.cz/zajimavosti/svatebni-kolacky-jiny-kraj-jiny-tvar-i-napln
Jádroviny
Mouční červi na talíři
Úprava cukru-fondán
Trendy v gastronomii
Drátkování květin
Snídaňový průvodce po Evropě
Módní trendy v gastronomii
Zmrzlinová sezóna 2021
Drinky z kávy
Cukrářské trendy
Označování mořských ryb při prodeji
Posilovače imunitního systému
Lexikon české kuchyně-dokonalé omáčky a přílohy
Pivo v cukrařině
Rozpalte gril, sezona je tady
Jablečná mouka
Dezerty
Nové formy na dorty v cukrářské výrobě
Moučníky a dezerty
Zrcadlové zdobení
Potěšení, na které se stojí fronty
Nejdražší pokrmy na světě
Rostlinné alternativy masa
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/snidane-jako-fenomen-kde-se-vzal-zvyk-snidat-vejce/
Potravinářské přídavné látky v cukrářské výrobě
5 důvodů, proč vyzkoušet RAW stravu
VISITCHEF - nealkoholické párování
Návrat tartaletek
Aktuální trendy v čokoládovém světě
Kakaové boby ruby
Jak se vaří se strouhankou
Hygiena provozu
Jaké potraviny byste neměli jíst syrové
Trendy v cukrařině - zrcadlové zdobení
Ocet - (staro)módní dochucovadlo
Význam dortových dekorací
Cukrářská forma na bábovku Nordic Ware75
Food trendy v gastronomii
Cider v kuchyni
Koji - plíseň, která prorůstá gastronomií
Nakládaný sýr - pochoutka pro cizince
Ryby a zdraví
Za historií valašské kuchyně aneb kouzla s bramborami a zelím
Vánočka a jmelí
Objevte nevšední chutě olejů
Živé květy na dortech
Robotizace v gastronomii
Košer výroba pokrmů
Jelly Flower
Symposium Culinary Prague 2021
Potraviny, po kterých se tloustne
Trendy v cukrařině
Moderní stroje a zařízení pro cukrářskou výrobu
Škola vaření - Jak na skvělý steak
Čokoládová kouzla
Zmrzlinový stroj
Jídlo na nervy
Tajemství výroby javorového sirupu
Alternativní způsoby stravování
Cukrářské trendy 2022
Využití starého chleba
Škvarky jako základ dobrých jídel
7 důvodů proč si zamilovat sádlo
Tradiční zabijačkové hody
Skladování ryb a mořských plodů
Kefír ve východoslovanské kuchyni
Odložit ego a děkovat - 14 rad, jak přijmout kritiku od hostů
Zelená petrželka nepatří jen do polévek nebo na brambory
Šest asijských omáček: Jak chutná hoisin, ústřicová nebo teriyaki?
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/jedle-kvety-v-kuchyni-co-prave-kvete-a-kam-s-tim/
Zdravé potraviny v gastronomii
Novinky ve světě nápojů
Co se stalo ve světě Horeca 2022
Dortové dekorace
Vše o cibuli
Moudré rady - chyby při tvorbě perníku
Dortové jedlé obrázky
Vývoj stravovacích stylů a Flexitariánství
Seznamte se s moukou
Všestranné ořechy
Šalotka jarní, žlutá nebo červená
12 nejlepších jídel a nápojů po ránu
Máslo - co obsahuje a jak ho skadovat
Olivový olej
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/co-byste-meli-vedet-o-starenem-mase-nez-ho-date-na-panev/
Zážitková gastronomie
Vše, co jste kdy chtěli vědět o avokádu
Mrazem sušené ovoce
Tradiční regionální kuchyně - Valašské speciality
Palačinky po francouzsku
Je čokoláda sladkou marihuanou?
Med v cukrářské výrobě
Tradiční regionální kuchyně - Hanácké speciality
Jeden den s výčepním - Jak to chodí v Lokálu
Tradiční regionální kuchyně - Krkonošské speciality
Cukr v cukrářské výrobě
Čokoládová pralinka
Jak se slaví Vánoce ve světě
18 pozoruhodných faktů o šampaňském
Lyopotraviny
Cupping aneb jak se degustuje káva
Funkční kuchyň je základ úspěchu
Známé dezerty, které se jmenují podle slavných žen
Tvaroh v cukrářské výrobě
Jeden den v roli Pasadora
Solný květ je vzácný jako kaviár
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/zmrzlina-ma-byt-osolena-a-nesmi-studit-zkuste-si-vyrobit-tu-svou/
Japonské wagyu z tottori v našem mase
Zkuste si vyrobit svoji domácí hořčici, není to tak složité, jak se zdá
Kandování ovoce v cukrářské výrobě
Sladidla v cukrářské výrobě
Základy molekulární gastronomie
Všechno, co potřebujete vědět o lanýžích
Fermentování potravin
Digitální svět a gastronomie
O něco zdravější dezerty
Kulinářské skvosty polské kuchyně
Brambory
Potravinářská barviva v cukrářské výrobě
Technologie ArdeaSeal
Brambory od A do Z
Bezlepková mouka v cukrářské výrobě
Jak začít podnikat v oboru
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/jeden-langos-prosim/
Černé vejce
Balící stroje na hotové pokrmy
Piškotové drobečky, jejich využití v cukrářské výrobě
Rybí omáčka - seznamte se s Garum
Netradiční způsoby přípravy kávy
https://www.bistro-paulus.cz https://www.bistro-paulus.cz/o-nas/
Příklady dobré praxe
Celkem dokumentů: 21
Příklady dobré praxe
Zvláštní úprava pokrmů z hovězího masa
Žitný kvásek
Šlehané hmoty
Těstoviny
Linecké těsto
Suroviny
Smetana v cukrářské praxi
SPAGHETTI
Laskonky v cukrářské výrobě
Základní tepelné úpravy
Konzervace potravin
Základní požadavky na vybavení pokojů
Pálená hmota
Žloutkové řezy
Potraviny a jejich složení
Kakaové boby
Analýza pokrmu
Výroba čokoládových pralinek
Kategorizace ubytovacích zařízení
Kakaové boby
Příprava rizota
Spolupracující firmy
Celkem dokumentů: 1
Spolupracující firmy
Databáze spolupracujících firem
Krajská centra