Krajská centra
Sídlo: Střední odborná škola Prostějov
Doporučená literatura
Celkem dokumentů: 1
Doporučená literatura
Doporučená odborná literatura
Lektorský tým
Celkem dokumentů: 1
Lektorský tým
Lektorský tým
Nabídka stáží pro pedagogy
Celkem dokumentů: 13
Nabídka stáží pro pedagogy
Nabídka stáže_Čokoládovna Přerov
Nabídka stáže_Bovine Heřmanovice
Nabídka stáže_Modrý ráj Prostějov
Nabídka stáže_Lobster Olomouc
Nabídka stáže_KKC Rapotín - Karel Kašpar
Nabídka stáže_Bisto HELEN Olomouc
Nabídka stáže_Minipivovar Koliba Prostějov
Nabídka stáže_Jana Kašparová - Velkolosinské pralinky Velké Losiny
Nabídka stáže_Pizzerie U tří králů Prostějov
Nabídka stáže_Pivovar Zubr Přerov
Nabídka stáže_Hotel NH Olomouc
Nabídka stáže_Hotel Clarion Olomouc
Nabídka stáže_Alika Čelčice
Newsletter
Celkem dokumentů: 4
Novinky z oboru
Celkem dokumentů: 113
Novinky z oboru
Trendy v gastronomii
Drátkování květin
Snídaňový průvodce po Evropě
Jádroviny
Mouční červi na talíři
Úprava cukru-fondán
Moučníky a dezerty
Módní trendy v gastronomii
Označování mořských ryb při prodeji
Posilovače imunitního systému
Pivo v cukrařině
Dezerty
Zmrzlinová sezóna 2021
Jablečná mouka
Cukrářské trendy
Nové formy na dorty v cukrářské výrobě
Drinky z kávy
Lexikon české kuchyně-dokonalé omáčky a přílohy
Rozpalte gril, sezona je tady
Rostlinné alternativy masa
Zrcadlové zdobení
Nejdražší pokrmy na světě
Potěšení, na které se stojí fronty
Hygiena provozu
Jak se vaří se strouhankou
Aktuální trendy v čokoládovém světě
Kakaové boby ruby
Jaké potraviny byste neměli jíst syrové
Trendy v cukrařině - zrcadlové zdobení
Ocet - (staro)módní dochucovadlo
Význam dortových dekorací
Cukrářská forma na bábovku Nordic Ware75
Potraviny, po kterých se tloustne
Ryby a zdraví
Objevte nevšední chutě olejů
Vánočka a jmelí
Cider v kuchyni
Živé květy na dortech
Košer výroba pokrmů
Alternativní způsoby stravování
Tajemství výroby javorového sirupu
Koji - plíseň, která prorůstá gastronomií
Moderní stroje a zařízení pro cukrářskou výrobu
Nakládaný sýr - pochoutka pro cizince
Food trendy v gastronomii
Za historií valašské kuchyně aneb kouzla s bramborami a zelím
Jelly Flower
Symposium Culinary Prague 2021
Trendy v cukrařině
Robotizace v gastronomii
Škola vaření - Jak na skvělý steak
Čokoládová kouzla
Zmrzlinový stroj
Jídlo na nervy
Škvarky jako základ dobrých jídel
Kefír ve východoslovanské kuchyni
Cukrářské trendy 2022
Využití starého chleba
Skladování ryb a mořských plodů
Tradiční zabijačkové hody
7 důvodů proč si zamilovat sádlo
Mrazem sušené ovoce
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/co-byste-meli-vedet-o-starenem-mase-nez-ho-date-na-panev/
Všestranné ořechy
Dortové dekorace
Máslo - co obsahuje a jak ho skadovat
12 nejlepších jídel a nápojů po ránu
Šalotka jarní, žlutá nebo červená
Vše o cibuli
Seznamte se s moukou
Vývoj stravovacích stylů a Flexitariánství
Dortové jedlé obrázky
Zážitková gastronomie
Vše, co jste kdy chtěli vědět o avokádu
Olivový olej
Moudré rady - chyby při tvorbě perníku
Palačinky po francouzsku
Tradiční regionální kuchyně - Krkonošské speciality
Tradiční regionální kuchyně - Hanácké speciality
Tradiční regionální kuchyně - Valašské speciality
Jeden den s výčepním - Jak to chodí v Lokálu
Je čokoláda sladkou marihuanou?
Med v cukrářské výrobě
Čokoládová pralinka
Lyopotraviny
Cukr v cukrářské výrobě
18 pozoruhodných faktů o šampaňském
Jak se slaví Vánoce ve světě
Cupping aneb jak se degustuje káva
Známé dezerty, které se jmenují podle slavných žen
Tvaroh v cukrářské výrobě
Funkční kuchyň je základ úspěchu
Jeden den v roli Pasadora
Základy molekulární gastronomie
Sladidla v cukrářské výrobě
Všechno, co potřebujete vědět o lanýžích
Fermentování potravin
Digitální svět a gastronomie
Potravinářská barviva v cukrářské výrobě
Brambory
Kulinářské skvosty polské kuchyně
O něco zdravější dezerty
Brambory od A do Z
Technologie ArdeaSeal
Balící stroje na hotové pokrmy
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/jeden-langos-prosim/
Rybí omáčka - seznamte se s Garum
Netradiční způsoby přípravy kávy
https://www.bistro-paulus.cz https://www.bistro-paulus.cz/o-nas/
Černé vejce
Bezlepková mouka v cukrářské výrobě
Jak začít podnikat v oboru
Piškotové drobečky, jejich využití v cukrářské výrobě
Příklady dobré praxe
Celkem dokumentů: 18
Příklady dobré praxe
Šlehané hmoty
Těstoviny
Linecké těsto
Suroviny
Smetana v cukrářské praxi
Základní tepelné úpravy
Laskonky v cukrářské výrobě
Konzervace potravin
Základní požadavky na vybavení pokojů
Pálená hmota
Žloutkové řezy
Potraviny a jejich složení
Kakaové boby
Analýza pokrmu
Výroba čokoládových pralinek
Příprava rizota
Kakaové boby
Kategorizace ubytovacích zařízení
Spolupracující firmy
Celkem dokumentů: 1
Spolupracující firmy
Databáze spolupracujících firem
Krajská centra