IKAPOK II

Krajský metodický kabinet potravinářství a gastronomie

Sídlo: Střední odborná škola Prostějov

Dokumenty

Doporučená literatura

Celkem dokumentů: 1

Doporučená literatura

Doporučená odborná literatura

13. 12. 2022

Lektorský tým

Celkem dokumentů: 1

Lektorský tým

Lektorský tým

13. 12. 2022

Nabídka stáží pro pedagogy

Celkem dokumentů: 13

Nabídka stáží pro pedagogy

Nabídka stáže_Čokoládovna Přerov

9. 12. 2021

Nabídka stáže_Bovine Heřmanovice

7. 10. 2021

Nabídka stáže_Modrý ráj Prostějov

7. 10. 2021

Nabídka stáže_Lobster Olomouc

6. 12. 2021

Nabídka stáže_KKC Rapotín - Karel Kašpar

5. 4. 2022

Nabídka stáže_Bisto HELEN Olomouc

5. 10. 2022

Nabídka stáže_Minipivovar Koliba Prostějov

30. 11. 2021

Nabídka stáže_Jana Kašparová - Velkolosinské pralinky Velké Losiny

29. 4. 2022

Nabídka stáže_Pizzerie U tří králů Prostějov

26. 8. 2022

Nabídka stáže_Pivovar Zubr Přerov

22. 2. 2022

Nabídka stáže_Hotel NH Olomouc

2. 1. 2022

Nabídka stáže_Hotel Clarion Olomouc

15. 3. 2022

Nabídka stáže_Alika Čelčice

13. 12. 2022

Newsletter

Celkem dokumentů: 3

Newsletter

Newsletter č. 3

31. 10. 2022

Newsletter č. 2

30. 3. 2022

Newsletter č. 1

30. 3. 2022

Novinky z oboru

Celkem dokumentů: 101

Novinky z oboru

Trendy v gastronomii

9. 10. 2021

Snídaňový průvodce po Evropě

9. 10. 2021

Mouční červi na talíři

9. 10. 2021

Úprava cukru-fondán

9. 10. 2021

Jádroviny

9. 10. 2021

Drátkování květin

9. 10. 2021

Rozpalte gril, sezona je tady

8. 10. 2021

Lexikon české kuchyně-dokonalé omáčky a přílohy

8. 10. 2021

Označování mořských ryb při prodeji

8. 10. 2021

Drinky z kávy

8. 10. 2021

Jablečná mouka

8. 10. 2021

Nové formy na dorty v cukrářské výrobě

8. 10. 2021

Módní trendy v gastronomii

8. 10. 2021

Cukrářské trendy

8. 10. 2021

Posilovače imunitního systému

8. 10. 2021

Moučníky a dezerty

8. 10. 2021

Pivo v cukrařině

8. 10. 2021

Zmrzlinová sezóna 2021

8. 10. 2021

Dezerty

8. 10. 2021

Potěšení, na které se stojí fronty

7. 10. 2021

Rostlinné alternativy masa

7. 10. 2021

Nejdražší pokrmy na světě

7. 10. 2021

Zrcadlové zdobení

7. 10. 2021

Hygiena provozu

4. 5. 2022

Kakaové boby ruby

4. 5. 2022

Aktuální trendy v čokoládovém světě

4. 5. 2022

Jak se vaří se strouhankou

4. 5. 2022

Trendy v cukrařině - zrcadlové zdobení

31. 1. 2022

Jaké potraviny byste neměli jíst syrové

31. 1. 2022

Cukrářská forma na bábovku Nordic Ware75

31. 1. 2022

Ocet - (staro)módní dochucovadlo

31. 1. 2022

Význam dortových dekorací

31. 1. 2022

Symposium Culinary Prague 2021

3. 1. 2022

Koji - plíseň, která prorůstá gastronomií

3. 1. 2022

Moderní stroje a zařízení pro cukrářskou výrobu

3. 1. 2022

Nakládaný sýr - pochoutka pro cizince

3. 1. 2022

Ryby a zdraví

3. 1. 2022

Objevte nevšední chutě olejů

3. 1. 2022

Vánočka a jmelí

3. 1. 2022

Cider v kuchyni

3. 1. 2022

Živé květy na dortech

3. 1. 2022

Potraviny, po kterých se tloustne

3. 1. 2022

Za historií valašské kuchyně aneb kouzla s bramborami a zelím

3. 1. 2022

Trendy v cukrařině

3. 1. 2022

Košer výroba pokrmů

3. 1. 2022

Jelly Flower

3. 1. 2022

Alternativní způsoby stravování

3. 1. 2022

Tajemství výroby javorového sirupu

3. 1. 2022

Jídlo na nervy

3. 1. 2022

Zmrzlinový stroj

3. 1. 2022

Čokoládová kouzla

3. 1. 2022

Škola vaření - Jak na skvělý steak

3. 1. 2022

Robotizace v gastronomii

3. 1. 2022

Food trendy v gastronomii

3. 1. 2022

Kefír ve východoslovanské kuchyni

29. 3. 2022

Využití starého chleba

29. 3. 2022

Škvarky jako základ dobrých jídel

29. 3. 2022

7 důvodů proč si zamilovat sádlo

29. 3. 2022

Tradiční zabijačkové hody

29. 3. 2022

Skladování ryb a mořských plodů

29. 3. 2022

Cukrářské trendy 2022

29. 3. 2022

Olivový olej

26. 12. 2022

Vše o cibuli

26. 12. 2022

Vše, co jste kdy chtěli vědět o avokádu

26. 12. 2022

Zážitková gastronomie

26. 12. 2022

Moudré rady - chyby při tvorbě perníku

26. 12. 2022

Dortové jedlé obrázky

26. 12. 2022

Vývoj stravovacích stylů a Flexitariánství

26. 12. 2022

Seznamte se s moukou

26. 12. 2022

Dortové dekorace

26. 12. 2022

Šalotka jarní, žlutá nebo červená

26. 12. 2022

12 nejlepších jídel a nápojů po ránu

26. 12. 2022

Máslo - co obsahuje a jak ho skadovat

26. 12. 2022

Mrazem sušené ovoce

26. 12. 2022

Všestranné ořechy

26. 12. 2022

https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/co-byste-meli-vedet-o-starenem-mase-nez-ho-date-na-panev/

26. 12. 2022

Lyopotraviny

2. 2. 2023

Cukr v cukrářské výrobě

2. 2. 2023

18 pozoruhodných faktů o šampaňském

2. 2. 2023

Jak se slaví Vánoce ve světě

2. 2. 2023

Čokoládová pralinka

2. 2. 2023

Základy molekulární gastronomie

13. 6. 2022

Sladidla v cukrářské výrobě

13. 6. 2022

Všechno, co potřebujete vědět o lanýžích

13. 6. 2022

Fermentování potravin

13. 6. 2022

Digitální svět a gastronomie

13. 6. 2022

Brambory od A do Z

10. 11. 2022

O něco zdravější dezerty

10. 11. 2022

Brambory

10. 11. 2022

Technologie ArdeaSeal

10. 11. 2022

Potravinářská barviva v cukrářské výrobě

10. 11. 2022

Kulinářské skvosty polské kuchyně

10. 11. 2022

Piškotové drobečky, jejich využití v cukrářské výrobě

1. 7. 2022

Balící stroje na hotové pokrmy

1. 7. 2022

https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/jeden-langos-prosim/

1. 7. 2022

Černé vejce

1. 7. 2022

Bezlepková mouka v cukrářské výrobě

1. 7. 2022

Jak začít podnikat v oboru

1. 7. 2022

Rybí omáčka - seznamte se s Garum

1. 7. 2022

Netradiční způsoby přípravy kávy

1. 7. 2022

https://www.bistro-paulus.cz https://www.bistro-paulus.cz/o-nas/

1. 7. 2022

Příklady dobré praxe

Celkem dokumentů: 16

Příklady dobré praxe

Suroviny

8. 10. 2021

Smetana v cukrářské praxi

8. 10. 2021

Linecké těsto

8. 10. 2021

Těstoviny

8. 10. 2021

Šlehané hmoty

8. 10. 2021

Základní tepelné úpravy

29. 3. 2022

Laskonky v cukrářské výrobě

29. 3. 2022

Žloutkové řezy

26. 12. 2022

Pálená hmota

26. 12. 2022

Základní požadavky na vybavení pokojů

26. 12. 2022

Konzervace potravin

26. 12. 2022

Analýza pokrmu

11. 11. 2021

Výroba čokoládových pralinek

11. 11. 2021

Kategorizace ubytovacích zařízení

1. 7. 2022

Příprava rizota

1. 7. 2022

Kakaové boby

1. 7. 2022

Spolupracující firmy

Celkem dokumentů: 1

Spolupracující firmy

Databáze spolupracujících firem

13. 12. 2022

VÝUKOVÁ VIDEA

Kontakty

Iveta Stiskalová, Ing.

Krajský metodik - vedoucí KMK

iveta.stiskalova@seznam.cz