Krajská centra
Sídlo: Střední odborná škola Prostějov
Doporučená literatura
Celkem dokumentů: 1
Doporučená literatura
Doporučená odborná literatura
Lektorský tým
Celkem dokumentů: 1
Lektorský tým
Lektorský tým
Nabídka stáží pro pedagogy
Celkem dokumentů: 13
Nabídka stáží pro pedagogy
Nabídka stáže_Čokoládovna Přerov
Nabídka stáže_Bovine Heřmanovice
Nabídka stáže_Modrý ráj Prostějov
Nabídka stáže_Lobster Olomouc
Nabídka stáže_KKC Rapotín - Karel Kašpar
Nabídka stáže_Bisto HELEN Olomouc
Nabídka stáže_Minipivovar Koliba Prostějov
Nabídka stáže_Jana Kašparová - Velkolosinské pralinky Velké Losiny
Nabídka stáže_Pizzerie U tří králů Prostějov
Nabídka stáže_Pivovar Zubr Přerov
Nabídka stáže_Hotel NH Olomouc
Nabídka stáže_Hotel Clarion Olomouc
Nabídka stáže_Alika Čelčice
Newsletter
Celkem dokumentů: 3
Novinky z oboru
Celkem dokumentů: 101
Novinky z oboru
Trendy v gastronomii
Snídaňový průvodce po Evropě
Mouční červi na talíři
Úprava cukru-fondán
Jádroviny
Drátkování květin
Rozpalte gril, sezona je tady
Lexikon české kuchyně-dokonalé omáčky a přílohy
Označování mořských ryb při prodeji
Drinky z kávy
Jablečná mouka
Nové formy na dorty v cukrářské výrobě
Módní trendy v gastronomii
Cukrářské trendy
Posilovače imunitního systému
Moučníky a dezerty
Pivo v cukrařině
Zmrzlinová sezóna 2021
Dezerty
Potěšení, na které se stojí fronty
Rostlinné alternativy masa
Nejdražší pokrmy na světě
Zrcadlové zdobení
Hygiena provozu
Kakaové boby ruby
Aktuální trendy v čokoládovém světě
Jak se vaří se strouhankou
Trendy v cukrařině - zrcadlové zdobení
Jaké potraviny byste neměli jíst syrové
Cukrářská forma na bábovku Nordic Ware75
Ocet - (staro)módní dochucovadlo
Význam dortových dekorací
Symposium Culinary Prague 2021
Koji - plíseň, která prorůstá gastronomií
Moderní stroje a zařízení pro cukrářskou výrobu
Nakládaný sýr - pochoutka pro cizince
Ryby a zdraví
Objevte nevšední chutě olejů
Vánočka a jmelí
Cider v kuchyni
Živé květy na dortech
Potraviny, po kterých se tloustne
Za historií valašské kuchyně aneb kouzla s bramborami a zelím
Trendy v cukrařině
Košer výroba pokrmů
Jelly Flower
Alternativní způsoby stravování
Tajemství výroby javorového sirupu
Jídlo na nervy
Zmrzlinový stroj
Čokoládová kouzla
Škola vaření - Jak na skvělý steak
Robotizace v gastronomii
Food trendy v gastronomii
Kefír ve východoslovanské kuchyni
Využití starého chleba
Škvarky jako základ dobrých jídel
7 důvodů proč si zamilovat sádlo
Tradiční zabijačkové hody
Skladování ryb a mořských plodů
Cukrářské trendy 2022
Olivový olej
Vše o cibuli
Vše, co jste kdy chtěli vědět o avokádu
Zážitková gastronomie
Moudré rady - chyby při tvorbě perníku
Dortové jedlé obrázky
Vývoj stravovacích stylů a Flexitariánství
Seznamte se s moukou
Dortové dekorace
Šalotka jarní, žlutá nebo červená
12 nejlepších jídel a nápojů po ránu
Máslo - co obsahuje a jak ho skadovat
Mrazem sušené ovoce
Všestranné ořechy
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/co-byste-meli-vedet-o-starenem-mase-nez-ho-date-na-panev/
Lyopotraviny
Cukr v cukrářské výrobě
18 pozoruhodných faktů o šampaňském
Jak se slaví Vánoce ve světě
Čokoládová pralinka
Základy molekulární gastronomie
Sladidla v cukrářské výrobě
Všechno, co potřebujete vědět o lanýžích
Fermentování potravin
Digitální svět a gastronomie
Brambory od A do Z
O něco zdravější dezerty
Brambory
Technologie ArdeaSeal
Potravinářská barviva v cukrářské výrobě
Kulinářské skvosty polské kuchyně
Piškotové drobečky, jejich využití v cukrářské výrobě
Balící stroje na hotové pokrmy
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/jeden-langos-prosim/
Černé vejce
Bezlepková mouka v cukrářské výrobě
Jak začít podnikat v oboru
Rybí omáčka - seznamte se s Garum
Netradiční způsoby přípravy kávy
https://www.bistro-paulus.cz https://www.bistro-paulus.cz/o-nas/
Příklady dobré praxe
Celkem dokumentů: 16
Příklady dobré praxe
Suroviny
Smetana v cukrářské praxi
Linecké těsto
Těstoviny
Šlehané hmoty
Základní tepelné úpravy
Laskonky v cukrářské výrobě
Žloutkové řezy
Pálená hmota
Základní požadavky na vybavení pokojů
Konzervace potravin
Analýza pokrmu
Výroba čokoládových pralinek
Kategorizace ubytovacích zařízení
Příprava rizota
Kakaové boby
Spolupracující firmy
Celkem dokumentů: 1
Spolupracující firmy
Databáze spolupracujících firem
Krajská centra