IKAPOK II

Krajský metodický kabinet potravinářství a gastronomie

Sídlo: Střední odborná škola Prostějov

Dokumenty

Doporučená literatura

Celkem dokumentů: 1

Doporučená literatura

Doporučená odborná literatura

13. 12. 2022

Lektorský tým

Celkem dokumentů: 1

Lektorský tým

Lektorský tým

13. 12. 2022

Nabídka stáží pro pedagogy

Celkem dokumentů: 14

Nabídka stáží pro pedagogy

Nabídka stáže_Čokoládovna Přerov

9. 12. 2021

Nabídka stáže_Bovine Heřmanovice

7. 10. 2021

Nabídka stáže_Modrý ráj Prostějov

7. 10. 2021

Nabídka stáže_Lobster Olomouc

6. 12. 2021

Nabídka stáže_KKC Rapotín - Karel Kašpar

5. 4. 2022

Nabídka stáže_Bisto HELEN Olomouc

5. 10. 2022

Nabídka stáže_Minipivovar Koliba Prostějov

30. 11. 2021

Nabídka stáže_Jana Kašparová - Velkolosinské pralinky Velké Losiny

29. 4. 2022

Nabídka stáže_Pizzerie U tří králů Prostějov

26. 8. 2022

Nabídka stáže_KARE oplatky Luhačovice

23. 10. 2023

Nabídka stáže_Pivovar Zubr Přerov

22. 2. 2022

Nabídka stáže_Hotel NH Olomouc

2. 1. 2022

Nabídka stáže_Hotel Clarion Olomouc

15. 3. 2022

Nabídka stáže_Alika Čelčice

13. 12. 2022

Newsletter

Celkem dokumentů: 5

Newsletter

Newsletter č. 5

6. 10. 2023

Newsletter č. 3

31. 10. 2022

Newsletter č. 2

30. 3. 2022

Newsletter č. 1

30. 3. 2022

Newsletter č. 4

15. 3. 2023

Novinky z oboru

Celkem dokumentů: 149

Novinky z oboru

Magické účinky léčivého medvědího česneku

9. 6. 2023

https://www.apetitonline.cz/zajimavosti/svatebni-kolacky-jiny-kraj-jiny-tvar-i-napln

9. 6. 2023

Vanilka v cukrářské výrobě

9. 6. 2023

Zábavný jelly cake nebo okouzlující flower cake

9. 6. 2023

Výprava kuchařů za zabíjačkou aneb Ke kořenům

9. 6. 2023

https://www.unileverfoodsolutions.cz/inspirace-pro-kuchare/Grilovani_a_barbecue/Burgery_v_menu_trendy_a_inspirace.html https://www.unileverfoodsolutions.cz/recept/americk%C3%BD-hamburger-R0073375.html

9. 6. 2023

Využijte tyto trendy v roce 2023

9. 6. 2023

Sladké a kynuté - aneb 11 tipů, se kterými se těsto povede

9. 6. 2023

Agar, želatina a pektin v cukrářské výrobě

9. 6. 2023

Snídaňový průvodce po Evropě

9. 10. 2021

Jádroviny

9. 10. 2021

Úprava cukru-fondán

9. 10. 2021

Mouční červi na talíři

9. 10. 2021

Trendy v gastronomii

9. 10. 2021

Drátkování květin

9. 10. 2021

Lexikon české kuchyně-dokonalé omáčky a přílohy

8. 10. 2021

Cukrářské trendy

8. 10. 2021

Označování mořských ryb při prodeji

8. 10. 2021

Posilovače imunitního systému

8. 10. 2021

Pivo v cukrařině

8. 10. 2021

Rozpalte gril, sezona je tady

8. 10. 2021

Jablečná mouka

8. 10. 2021

Dezerty

8. 10. 2021

Zmrzlinová sezóna 2021

8. 10. 2021

Moučníky a dezerty

8. 10. 2021

Nové formy na dorty v cukrářské výrobě

8. 10. 2021

Módní trendy v gastronomii

8. 10. 2021

Drinky z kávy

8. 10. 2021

Nejdražší pokrmy na světě

7. 10. 2021

Rostlinné alternativy masa

7. 10. 2021

Potěšení, na které se stojí fronty

7. 10. 2021

Zrcadlové zdobení

7. 10. 2021

5 důvodů, proč vyzkoušet RAW stravu

5. 9. 2023

Návrat tartaletek

5. 9. 2023

VISITCHEF - nealkoholické párování

5. 9. 2023

Potravinářské přídavné látky v cukrářské výrobě

5. 9. 2023

https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/snidane-jako-fenomen-kde-se-vzal-zvyk-snidat-vejce/

5. 9. 2023

Kakaové boby ruby

4. 5. 2022

Hygiena provozu

4. 5. 2022

Jak se vaří se strouhankou

4. 5. 2022

Aktuální trendy v čokoládovém světě

4. 5. 2022

Ocet - (staro)módní dochucovadlo

31. 1. 2022

Jaké potraviny byste neměli jíst syrové

31. 1. 2022

Význam dortových dekorací

31. 1. 2022

Cukrářská forma na bábovku Nordic Ware75

31. 1. 2022

Trendy v cukrařině - zrcadlové zdobení

31. 1. 2022

Škola vaření - Jak na skvělý steak

3. 1. 2022

Zmrzlinový stroj

3. 1. 2022

Jídlo na nervy

3. 1. 2022

Tajemství výroby javorového sirupu

3. 1. 2022

Alternativní způsoby stravování

3. 1. 2022

Potraviny, po kterých se tloustne

3. 1. 2022

Živé květy na dortech

3. 1. 2022

Cider v kuchyni

3. 1. 2022

Vánočka a jmelí

3. 1. 2022

Food trendy v gastronomii

3. 1. 2022

Robotizace v gastronomii

3. 1. 2022

Trendy v cukrařině

3. 1. 2022

Symposium Culinary Prague 2021

3. 1. 2022

Jelly Flower

3. 1. 2022

Objevte nevšední chutě olejů

3. 1. 2022

Košer výroba pokrmů

3. 1. 2022

Za historií valašské kuchyně aneb kouzla s bramborami a zelím

3. 1. 2022

Koji - plíseň, která prorůstá gastronomií

3. 1. 2022

Moderní stroje a zařízení pro cukrářskou výrobu

3. 1. 2022

Ryby a zdraví

3. 1. 2022

Čokoládová kouzla

3. 1. 2022

Nakládaný sýr - pochoutka pro cizince

3. 1. 2022

Využití starého chleba

29. 3. 2022

Skladování ryb a mořských plodů

29. 3. 2022

Kefír ve východoslovanské kuchyni

29. 3. 2022

Cukrářské trendy 2022

29. 3. 2022

Škvarky jako základ dobrých jídel

29. 3. 2022

7 důvodů proč si zamilovat sádlo

29. 3. 2022

Tradiční zabijačkové hody

29. 3. 2022

Odložit ego a děkovat - 14 rad, jak přijmout kritiku od hostů

27. 9. 2023

Zelená petrželka nepatří jen do polévek nebo na brambory

27. 9. 2023

Šest asijských omáček: Jak chutná hoisin, ústřicová nebo teriyaki?

27. 9. 2023

https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/jedle-kvety-v-kuchyni-co-prave-kvete-a-kam-s-tim/

27. 9. 2023

Zdravé potraviny v gastronomii

27. 9. 2023

Novinky ve světě nápojů

27. 9. 2023

Co se stalo ve světě Horeca 2022

27. 9. 2023

Olivový olej

26. 12. 2022

Mrazem sušené ovoce

26. 12. 2022

Dortové jedlé obrázky

26. 12. 2022

Všestranné ořechy

26. 12. 2022

Seznamte se s moukou

26. 12. 2022

Vývoj stravovacích stylů a Flexitariánství

26. 12. 2022

Moudré rady - chyby při tvorbě perníku

26. 12. 2022

Zážitková gastronomie

26. 12. 2022

Vše, co jste kdy chtěli vědět o avokádu

26. 12. 2022

12 nejlepších jídel a nápojů po ránu

26. 12. 2022

Máslo - co obsahuje a jak ho skadovat

26. 12. 2022

Šalotka jarní, žlutá nebo červená

26. 12. 2022

Dortové dekorace

26. 12. 2022

https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/co-byste-meli-vedet-o-starenem-mase-nez-ho-date-na-panev/

26. 12. 2022

Vše o cibuli

26. 12. 2022

Proč je dobré jíst kysané zelí a jak ho využít při vaření

24. 10. 2023

https://www.cesk.cz/jak-si-splnit-sen-a-zalozit-si-cukrarnu/

24. 10. 2023

Moderní gastronomie

24. 10. 2023

Encyklopedie surovin - mléčná a syrovátková bílkovina

24. 10. 2023

Štrúdl nebo závin aneb jak se vyznáte v jablečných dezertech

24. 10. 2023

Tradiční regionální kuchyně - Valašské speciality

2. 4. 2023

Tradiční regionální kuchyně - Hanácké speciality

2. 4. 2023

Tradiční regionální kuchyně - Krkonošské speciality

2. 4. 2023

Jeden den s výčepním - Jak to chodí v Lokálu

2. 4. 2023

Palačinky po francouzsku

2. 4. 2023

Je čokoláda sladkou marihuanou?

2. 4. 2023

Med v cukrářské výrobě

2. 4. 2023

18 pozoruhodných faktů o šampaňském

2. 2. 2023

Lyopotraviny

2. 2. 2023

Jak se slaví Vánoce ve světě

2. 2. 2023

Cukr v cukrářské výrobě

2. 2. 2023

Čokoládová pralinka

2. 2. 2023

Cupping aneb jak se degustuje káva

19. 5. 2023

Funkční kuchyň je základ úspěchu

19. 5. 2023

Známé dezerty, které se jmenují podle slavných žen

19. 5. 2023

Tvaroh v cukrářské výrobě

19. 5. 2023

Jeden den v roli Pasadora

19. 5. 2023

https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/zmrzlina-ma-byt-osolena-a-nesmi-studit-zkuste-si-vyrobit-tu-svou/

15. 7. 2023

Solný květ je vzácný jako kaviár

15. 7. 2023

Japonské wagyu z tottori v našem mase

15. 7. 2023

Zkuste si vyrobit svoji domácí hořčici, není to tak složité, jak se zdá

15. 7. 2023

Kandování ovoce v cukrářské výrobě

15. 7. 2023

Pravda a mýty o kávě

14. 11. 2023

Sezonní průvodce zimní zeleninou a ovocem

14. 11. 2023

Proč pošírovat hrušky hodí se do dezertu i k masu

14. 11. 2023

Káva v cukrářské výrobě

14. 11. 2023

Rafinované pochoutky pro bufet nebo raut

14. 11. 2023

Základy molekulární gastronomie

13. 6. 2022

Všechno, co potřebujete vědět o lanýžích

13. 6. 2022

Fermentování potravin

13. 6. 2022

Digitální svět a gastronomie

13. 6. 2022

Sladidla v cukrářské výrobě

13. 6. 2022

Potravinářská barviva v cukrářské výrobě

10. 11. 2022

Brambory od A do Z

10. 11. 2022

O něco zdravější dezerty

10. 11. 2022

Kulinářské skvosty polské kuchyně

10. 11. 2022

Brambory

10. 11. 2022

Technologie ArdeaSeal

10. 11. 2022

Rybí omáčka - seznamte se s Garum

1. 7. 2022

https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/jeden-langos-prosim/

1. 7. 2022

Piškotové drobečky, jejich využití v cukrářské výrobě

1. 7. 2022

Balící stroje na hotové pokrmy

1. 7. 2022

https://www.bistro-paulus.cz https://www.bistro-paulus.cz/o-nas/

1. 7. 2022

Černé vejce

1. 7. 2022

Bezlepková mouka v cukrářské výrobě

1. 7. 2022

Jak začít podnikat v oboru

1. 7. 2022

Netradiční způsoby přípravy kávy

1. 7. 2022

Příklady dobré praxe

Celkem dokumentů: 24

Příklady dobré praxe

Zvláštní úprava pokrmů z hovězího masa

9. 6. 2023

Žitný kvásek

9. 6. 2023

Šlehané hmoty

8. 10. 2021

Smetana v cukrářské praxi

8. 10. 2021

Linecké těsto

8. 10. 2021

Těstoviny

8. 10. 2021

Suroviny

8. 10. 2021

SPAGHETTI

7. 9. 2023

Laskonky v cukrářské výrobě

29. 3. 2022

Základní tepelné úpravy

29. 3. 2022

Žloutkové řezy

26. 12. 2022

Základní požadavky na vybavení pokojů

26. 12. 2022

Konzervace potravin

26. 12. 2022

Pálená hmota

26. 12. 2022

Ovoce-přiřazovačka

24. 10. 2023

RYBY

24. 10. 2023

Potraviny a jejich složení

2. 4. 2023

Kakaové boby

19. 5. 2023

Cukr

14. 11. 2023

Výroba čokoládových pralinek

11. 11. 2021

Analýza pokrmu

11. 11. 2021

Kakaové boby

1. 7. 2022

Příprava rizota

1. 7. 2022

Kategorizace ubytovacích zařízení

1. 7. 2022

Spolupracující firmy

Celkem dokumentů: 1

Spolupracující firmy

Databáze spolupracujících firem

13. 12. 2022

VÝUKOVÁ VIDEA

Kontakty

Iveta Stiskalová, Ing.

Krajský metodik - vedoucí KMK

iveta.stiskalova@seznam.cz